Условия за ползване

Сигурност и Условия за ползване на Магазин за дрехи Locker Room.

 
 
1. Следните Условия за ползване на сайта служат за конкретизиране на отношенията между Locker Room и потребителите, разглеждащи или използващи този сайт.
 
2. При използване на този сайт, Вие автоматично и съзнателно декларирате, че се съгласявате с тези условия.
 
3. Сайта съдържа информация единствено за лично ползване и целяща да демонстрира качествата на нашите продукти, без да дава право да се копират снимки и модели на дрехи. 
 
4. Екипът на Locker Room не носи никаква отговорност за вреди, възникнали от посещението и разглеждането на сайтa. 
 
5. Всички коментари, предложения, идеи и т.н., пратени или предложени от вас чрез този сайт или във връзка с използването на този сайт, остават собственост на Locker Room и в този смисъл Locker Room не е ограничен в използването им и не е длъжен да плаща каквито и да било компенсации на потребителите за техните коментари, идеи и предложения.
 
6. Вие сте съгласен, че ние можем да ви изпращаме електронни писма с цел да ви информираме за промени или допълнения в нашия магазин, след като доброволно се регистрирате в сайта.
 
7. Ние се стремим да покажем максимално точно цветовете на продуктите, които предлагаме. Тъй като цветовете, които виждате на вашия монитор зависят от самия монитор, ние не можем да гарантираме, че вашият монитор ще покаже истинските цветове.
 
8. Вашите лични данни, както и e-mail адреса ви няма да бъдат публични, нито ще се дават или продават на трети лица.
 
 

Powered By Nettrio   |   LOCKER ROOM © 2019